Taas pukkaa

 Viime viikonloppu toi taas uusia ostoksia. Kenkäveron markkinoilta löytyi uuteen projektiin mosaiikkipaloja, ompelijan taloon uudet korkkikset (sekä omiin korviin monta monta korvista!) sekä paketti Dolorekselta toi kauan himoitsemani hiiren maistissa...

Nuo korkkikset on aivan ihanat ja sopii täydellisesti olkkariin. Otin myyjältä käyntikortinkin, jotta muistan hehkuttaa, mistä ne oli ostettu, mutta lupaan löytää sen viimeistään siinä vaiheessa kun esittelen kenkiä oikealla paikallaan!
 Tänään on muutenkin ollut keskeneräisten projektien viimeistelypäivä. Vihdoin viimein sain leikattua oveen koristeen Lahdesta ostetusta aidasta. Taidan maalata sen vielä valkoiseksi, ei se mustana ole juuri minkään näköinen.
 Ja tämän päivän älyvapaa päähänpisto oli hammastikusta veistelty kissapatsas. Ajattelin tuota 1:24 taloon.
 Doloreksen paketissa oli myös Scenic Rustia ja monta metallijuttua, joihin sitä pitää kokeilla. Kokeilin sitä ensin lattiakaivon kanneksi suunnittelemaani filigraaniin (vas. puol. paljun pohjalla) mutta en saanut siitä haluamani näköistä. Uusi yritys...
Tässä tavarat juuri maalauksen jälkeen. Saas nähdä, näkyykö siveltimen jälki lopputuloksessa ja kuinka paljon se jää rassaamaan. Nyt pitää odotella kuivumista, mutta eiköhän viimeistään huomenna selviä, miten näille on käynyt.

sunnuntai 8. heinäkuuta 2012 klo 3.36

1 Comment to "Taas pukkaa"

Hiiri maistissa, hih, hih!

Lähetä kommentti