Paljon erilaista kokeilua...

 Tältä nämä ruostepurnukat nyt sitten näyttää, kerroksia taisi olla kolme...
 Kaverin kanssa tuli puheeksi väriliidut, jotka tulin ostaneeksi vähän aikaa sitten (Dolorekselta tietenkin)...
 Liidut on luomivärin näköisiä palkkeja, joita sivellään meikkisiveltimen näköisellä töpöttimellä. Liitujen kanssa niitä tuli kaksi, mutta toinen mureni alta aikayksikön, eikä toisellakaan kovin hyvin enää mene. Materiaali noissa on hyvin hienojakoista muovivaahtoa, joka siis ei kestä juuri hankausta, mutta ei hätää, halpakempparista saa monta kymmentä samanlaista sivellintä eikä hintakaan päätä huimaa. 

Alla on omppuun sivelty kyseistä liituväriä. 
(Käsi on muuten omituisessa asennossa siksi, että juuri ennen tämän kuvan ottoa keskisormi osui jiirisaksien terään omppua laatikosta etsiessäni. Oli muuten petollisen terävää sorttia, vaikka vain vähän hipaisi. Sakset on huolellisesti pidetty lukossa siitä lähtien.)

 Samaa ruosteainetta on käytetty tähän hyllyyn, kuten myös jiirisaksia. Vei vähän harjoittelua ja koko hemmetin puolimetrisen tikun listaa, ja riitti hädin tuskin tähän hyllyyn... Mur.
Miniatyyrimaalaus on myös harvinaisen hauskaa puuhaa, ja sopii hyvin meille pätkähermoisille. :)

lauantai 21. heinäkuuta 2012 klo 13.55

2 Comments to "Paljon erilaista kokeilua..."

ruosteisista tuli kivoja.Maalaukset upeita,joku se vaan osaa pientä pipertää.maisema kuvat on ihania.

Ooh! Nuo värit on ihan erilaiset kuin kuvittelin (jotain liidunpätkiä näin silmissäni). Erikoisia! Se jiirisahattu hylly on ihan yber-hieno ja vielä taitavasti patinoitu.

Lähetä kommentti