Talot tuli ja 12 tuntia niiden rakentamiseen meni... Aivan ihania! Tuon koko on 1:24, ja se on hyllyn päällä siksi, ettei kissat yön aikana tiputa sitä pöydältä lattialle. Osat oli laserleikattua vaneria, ja kokoaminen helppoa kuin heinänteko. Tuosta tulee unelmamökki.


Toiseen mökkiin (1:12) tuli lankkulattia , jota tässä kuivatellaan. Erityinen yllätys oli tuo vasemmalla näkyvä ruokakomero penkin alla, sitä en odottanut, mutta kyllä sille käyttö löytyy! Muuten kyllä pitää sanoa että oli aikamoista höttöä tuo vaneri, osaset rikkoutui sieltä täältä ja liimassa ei olla säästelty. Tuosta piti tulla unelmamökki ja pienemmästä hökkeli, mutta kun tuo isompi talo oli niin epämääräistä materiaalia ja siisti lopputulos jäi haaveeksi, niin päätin vaihtaa mökit päikseen. Luonnonmukaiseksi hökkeliksi vanerissa oli tosi kauniita kuvioita, joten en usko, että raaskin pistää maalia tai tapettia tuonne seinälle, saa jäädä ihan puunväriseksi. Listat pitää vielä jostain hankkia, niin sitten alkaisi näyttää valmiilta. 

Rouva itsehän katsoi vain vierestä, kun alakerrassa väkersin lankkua lattiaan... On muuten sopivankokoinen, vaikka epäilin pieneksi jäävän. :)

keskiviikko 19. lokakuuta 2011 klo 16.35

2 Comments to " "

Hihhei! Hienolta näyttää, eikäpä kauaa sulla nokka tuhissu mökkien kasaamisessa :D

Mielenkiintoisia projekteja aluillaan!
Tämän tekstin kuvat ei minulla näkyneet IE-selaimessa. Otin käyttöön Firefox:n ja nyt näkyy. Aika hassu homma, ekaa kertaa minulle käy näin.

Lähetä kommentti