Ransut rivissä...

 Verhojen kuivumista odotellessa oli aikaa väkerrellä muutama nalle, silmät ja rusetit vaan puuttuu. Seuraava etappi siis Doloreksen kauppa! (On muuten listaa kertynyt...)
Keittiön pöytäkin on jo saatu kiinni, tuo on sellainen saranamallinen, jonka voi kääntää seinää vasten. Ensin meni nelisen tuntia, kun yritin väkertää pieniä metallisaranoita 4mm:n ruuveilla levyyn, siitä ei tule mitään. Leikkasin kankaasta sitten uudet saranat, jotka muutenkin sopii ulkonäköön vähän paremmin. Tuohon vaiheeseen meni pari minuuttia... noh, tyhmä paljon työtä tekee... :)

maanantai 31. lokakuuta 2011 klo 13.57

1 Comment to "Ransut rivissä..."

Ooh! Onpa monta karvakuonoa, oikein lauma! Ovatkohan ne lajiltaan videonoutajia, kuten Ransu Karvakuono? Selvästi hyvärotuisista vanhemmista!

Saranat näyttivät ihan oikeilta ja kannu pöydällä on varmaan omaa tekoasi myös? Entäpä kurpitsa?! Se on hieno! Parantelen täällä flunssaa, enkä oikein ole päässyt Halloween-tunnelmiin, mutta ehkäpä kohta, kun kahvi ja lääkkeet alkavat purra. Olen nimittäin nähnyt näyn, että nukkekotini vintillä kummittelee hajamielinen kummitus nimeltä Nessu ;)

Lähetä kommentti