Ullakon aarre

Kun viime kerralla postasin ullakkokuvan, tuumin, että sinne on aivan pakko saada kulunut, koinsyömä vanha turkki. 

Tässä se nyt sitten on, ullakolle piilotettavaksi. Kaulukseen teen vielä koristereunan, on vähän rujon näköinen. 

Karva on kissankarvaa, joka on liimattu kerroksittain kangaspalan päälle. Pääntieltä pilkottaa Dolorekselta ostettu henkari. 

Ja ennen kuin kettutytöt hyökkää kimppuuni, niin mainittakoon että kissa voi edelleen hyvin. Raukalla tulee selkään silloin tällöin takkupaakkuja, jotka on pakko leikata pois. Jostain kumman syystä hamstrasin karvat myöhempää käyttöä varten. Rupsun turkki on kasvanut jo edelliseen komiaan kukoistukseensa. :)

Kissankarvat ovat olleet luovassa käytössä ennenkin, niistä on tehty neulatyynyyn nuppineuloja ja irronneista viiksikarvoista nukkekodin neulatyynyyn silmäneuloja. Kun kissoja on kolme, pitää irtokarvoista repiä kaikki hupi irti. :)

lauantai 18. kesäkuuta 2011 klo 12.23

4 Comments to "Ullakon aarre"

Hoo! Turkki näyttää todella upealle, voin aivan haistaa vinteille ominaisen kuivan ja pysähtyneen ilman siitä ;)

Hei, Tiina on yrittänyt kommentoida ja ottaa yhteyttä minisavitöiden merkeissä sinuun. Hän suunnittelee yhteistä tapaamista Pmäellä. Otatko yhteyttä Tiinan blogiin jos asia kiinnostaa!

Kommentoinnin pitäisi toimia, mutta en kyllä päässyt kommentoimaan itsekään toiselta koneelta. Kummallista.

Eksyin tänne ehkäpä ekaa kertaa...vautsi mikä idea tuo turkin teko! Kiitos kun jaoit idean ! Jatkan seikkailua sivuillasi... paljon kivoja juttuja olet tehnyt.

Lähetä kommentti