Lahden tuliaisia...

Lähdin sunnuntaina työpäivän jälkeen ajelemaan Lahteen Miniatyyrimessuille. Kaikenlaisia kommelluksia riitti matkalle, kurvasin Mäntymotelliin kun piti piipahtaa Kuortissa (nehän näyttää niin samalta) ja paluumatkalla olisi pitänyt käydä Tähtihovissa, mutta en malttanut enää pysähtyä, kun pussissa odotti niin paljon lehtiä ja uusi kirja!

Tuollaisia ihanuuksia sieltä löytyi. Etsin vielä myöhemmin linkkejä, keneltä mikäkin on. Nyt on ukkonen päällä ja läppäri akulla, ei ehdi. :)
 Talon yläkertaan olen väsännyt väliseinän. Tarvitsin tilaa varastoida kaikkea ylimääräistä enkä toisaalta keksinyt mitään käyttöä hervottoman kokoiselle makuuhuoneelle. Väliseinä on tehty "omasta vanerista" eli kaksi balsalevyä päällekäin, ja vaikka päällä olikin paino, on se vino kuin mikä. 

Makuuhuoneen puolella on toinen "piilo-ovi". Se on vain liimattu kiinni seinään, tuskinpa sitä kukaan koskaan aukoo. :)

sunnuntai 12. kesäkuuta 2011 klo 5.07

1 Comment to "Lahden tuliaisia..."

Hih! Mahtavia juttuja oot löytäny Lahdesta! Ja salaovi näyttää tosi hyvälle. En kuvassa ainakaan havaitse omatekoisen vanerin kieroa luonnetta. Kylläpä alkoi omiakin miniatyyrihermoja kutkuttaa nämä kuvat. Kun vain saisin tuon oman miniatyyrini nukkumaan paremmin, niin olisi itse paremmassa askarteluiskussa!

Lähetä kommentti