Mainostusta ja arvonta...

Juvan kansalaisopisto tarjoaa nukkekotikurssin 5.-6. toukokuuta. Olen osallistunut edelliset 2 vuotta ja kivaa on joka kerran ollut, ajellaan täältä puolen tunnin ajomatkan päästä Juvalle. Jos on mahdollista osallistua, niin suosittelen!


Tarkemmat tiedot tästä

Ja minä, jolla on aina surkea tuuri kilpailuissa, voitin Eijulin blogista palkinnon! Tästä ilahtuneena pistän pystyyn oman pikku arvonnan, johon voi osallistua kommentoimalla tähän viestiin. Aikaa on viikon loppuun asti, eli 5.2. keskiyöhön mennessä! Arvonnan palkinto on... noh, paljon pientä. ;)

Kommenttien aihe on vapaa, mutta olisiko jollain hyviä vinkkejä siitä, miten (askartelu)työpöytä pysyy siistinä? Omia tavaroitani on yritetty lajitella noin kymmeneen eri laatikkoon, mutta silti pöydälle leviää tavaroita, jotka ei oikein kuulu mihinkään... Ja on vaan niin monta laatikkoa, missä lukee "sekalaista"...

tiistai 31. tammikuuta 2012 klo 12.49

4 Comments to "Mainostusta ja arvonta..."

Tuttu tunne tavaroiden suhteen,en ite ainakaan oo saanut sen paremmin siistiks.vinkkejä ei siis tule.
mut silti tahdon mukaan arvontaan.

Minäkin tahdon mielelläni mukaan arvontaan, vaikkakin kukaan joka näkisi minun pöytäni (ja askarteluhuoneeni) ei kysysisi minulta vinkkejä mihinkään siisteyttä koskevaan asiaan ;-)

Ei tule vinkkejä, ei. Tarvitsisin niitä itsekin ... Mutta tuo kurssimuistutus kelpaa. Pitääkin pistää kalenteriin.

Raivausta ja karsintaa, turhan pois heittämistä ja lahjoituksia. Ei kai siinä muukaan auta, itsellä tahtoo olla samat ongelmat. Kiva, arvontaan mukaan!

Lähetä kommentti