Kerhoilua ja muuta pientä

Lauantaina tapailtiin kerhoilun merkeissä ensimmäistä kertaa, aiheena paperikassit. En olekaan ennen noita tehnyt, vaikka mieli on tehnyt... Tuttuun tapaani ensin tein normipientä, sitten puolta pienempää ja sitten sitäkin puolta pienempää. Saas nähdä mihin nuo vielä päätyy...

No eihän se siihen jäänyt... kotona otin sakset kauniiseen käteen ja askartelin ullakolle hattulaatikon, joita olen myös ihaillut...
...no eihän se siihenkään jäänyt... halusin myös kokeilla sisustuslaatikoiden tekoa, eikä yksi nyt riittänyt mihinkään. Joten koko liuta toisiinsa sointuvia sisustuslaatikoita! Ja noihin ehkä on tuunattava pienet vetonupit ja jos joskus saan käsiini kuuluisia Bilteman sytykkeitä, tulee noiden laatikoiden ympärille vielä Ikea-henkinen hyllykkö! :)


 ...Ja voisi vielä sanoa, ettei se siihenkään vielä jäänyt... illalla surffailin nukkekotikauppojen sivuilla ja kuinkas ollakaan, minulle on tulossa kohta kaksi uutta nukkekotia!

sunnuntai 25. syyskuuta 2011 klo 4.47

2 Comments to "Kerhoilua ja muuta pientä"

Oooh! Hienoja askarteluja ehdit vielä lauantain päälle väkertelemään, mahtavaa! Vai, että tuplapotin voitit nukkekotikaupassa, ne ovat kyllä houkutuksia täynnä. Saapas nähdä päästäänkö sinne Helsinkiin ;)

Kylläpä sulla vielä askartelut jatkui toden teolla kerhoilun jälkeen. Ihana tuo hattulaatikko. Ja vielä uusia talojakin...!

Lähetä kommentti