Tulipa unohdettua mihin niistä monista jemma-nimisistä paikoista tuli varastoitua kameran johto, mutta löytyihän se viimein. :)

Kuva on kaupasta, kassakone on suolataikinasta, nauloista, kynsilakasta ja akryylimaalista kyhätty hätävara, menettelee kunhan ei liian läheltä katso... Peräseinän kirjuripatsas on muisto Lontoosta.

Korin perunat on kukkaruukusta kerättyjä koristekiviä, mitä nyt onkaan nimeltään?

Toinen kuva on keittiöstä, vasemmanpuoleista seinää siirrettiin ruokakomeron tieltä. Takaseinän kaappi on vähän vinksallaan, seinä odottelee vielä päällystettä. Kirjakaupasta ostettu paksumman laatuinen akvarellipaperi oli mainio ratkaisu keittiön seinäksi, tuli paljon valoisempi ja inspiroivampi fiilis, kuin mitä alkuperäisellä suunnitelmalla olisi tullut, olisin nimittäin tehnyt tuo hellan puoleisen seinän samalla tiilipaperilla kuin saunan seinät. Seinällä roikkuu ihanat patalaput, joita väkerrettiin Juvan nukkekotikurssilla marraskuussa. :)
Led-kynttilä oli menossa hellan sisään valoksi, mutta on mokoma sinne liian iso.Näin käy kun antaa pukusuunnittelijalle vapaat kädet. Ihan vaatimaton kahvilantäti piti tulla. Rouva muistaisi ottaa Linnan juhliin vielä kätensä mukaan... ;D

torstai 2. joulukuuta 2010 klo 13.17

0 Comments to " "

Lähetä kommentti