Tampereen terveisiä!

Miniatyyrimessut Tampereella, ja sinnehän piti lähteä!
Mistähän sitä aloittaisi... Neljä hillopurkkia, viherkasvi ja vispilä oli samasta pöydästä, todella sympaattisen näköisiä! Pienen pieni oluttölkki oli kanssa ihan pakko saada! Hopeinen teeastiasto löytyi alakerrasta, Hertta-tädille piti ostaa uusi kassakone (tuli kotona todettua että ehkä suolataikinasta väsätty kassakone oli sittenkin paremman näköinen, mutta onpas nyt kuitenkin hommattu, eihän sitä koskaan tiedä mitä väkertää seuraavaksi...

Messuilla oli kaksi nukkekotikalusteisiin erikoistunutta yritystä, nimiä en sattunut pistämään merkille. Ne mokomat haksautti minua oransseilla aletarroilla, ja tavaraa kertyi muovipussillisen verran. Sain toki myös paljousalennusta! :) Etenkin matot olivat oivat ostokset, mutta kotona huomasin, ettei minulla ole enää paljaita lattioita. x)

Maitotölkki on läheltä katsottuna vielä lutuisempi! Tämä myyjä pistikin onnekseni myös blogilinkkinsä ostoksen mukaan, käykääpä kurkkaamassa http://nohnon-nukkekoti.vuodatus.net/ Hänellä oli myös aivan ihania bonsaipuita!

Lehtiä ja kirjoja tuli myös hamstrattua... Ostin Suuren Nukkekotikirjan (Vivienne Boulton) ja Raili Frankin Nukkekotielämää. Englantilaisia nukkekotilehtiä ostin myös...
Mukaan tarttui myös poistopöydästä muutama kaluste. Oranssi tarra -> pakko saada. :)
Sohva oikealla, pitihän se nyt tuunata muuhun kalustoon sopivaksi, vaikka kello olikin 2 aamuyöllä. Nukkiksen olohuonekin alkaa pikkuhiljaa näyttää siltä, että siellä joku asuu. :)

sunnuntai 13. maaliskuuta 2011 klo 3.54

1 Comment to "Tampereen terveisiä!"

No onpa löytöjä :) Ja aika kunnioitettava tuunausaika aamukahdelta ;)

Lähetä kommentti