Isompaa päivitystä...

 Isosiskoni bongasi Facebookista ilmoituksen, jossa myytiin nukkekodin tavaroita. Onnekseni sain hankittua ne, ja voi että onkin tavaraa! Paketissa oli herkkua moneen lähtöön! Takana näkyvät vitriinit ei mahdu mihinkään nykyisistä nukkekodeistani, ei edes Taavetin sekatavarakauppaan, jota ajattelin laajentavani. Kyllä niille silti paikka löytyy, todennäköisesti autotallissa odottavassa Lundbyssa. Alla näkyvät tuolit ja pöytä onkin sitten se, mikä oli ihan pakko saada. Tuoleja on neljä, eikä ne mahdu Hertta-tädin parvekkeelle, jota ajattelin myös laajentavani (Totuushan on se, ettei lipaston päällä ole tilaa, kun tämän nukkekodin vieressä on toinen nukkekoti, jonka päällä on vielä yksi...), mutta eiköhän näillekin paikka löydy. :)

 Yllä on kevään viimeiset keramiikat. Etualalla oleva kannu on tarkoituksella kumossa, kun se menee puutarhaan kukkaruukuksi. Siitä lisää sitten myöhemmin. Vasemmalla oleva kansi on vähän isommasta pannusta. Kyllä minä joskus teen jotain normaalikokoistakin. :)

Ensi syksynä teenkin sitten keramiikkaa omalla uunilla.

Kuvassa on myös säästöpossua ja uunivuokaa... Ja mitäkö nuo isot kupit ovat?
 ...Ne on ratkaisu siihen, ettei mummelin hökkelissä ole viemäröintiä. ;)
Viimeksi Helsingissä käydessäni hehkutin Hobboksin kauppaa, josta ostin Angie Scarrin ruokakirjan. Yhtenä vapaapäivänä tehtailinkin jos jonkinmoista syötävää, jotka piti tulla Taavetin kauppaan, uuteen kauppahyllyyn. Noh, mistä piti tulla kauppahylly tulikin sitten keittiön kaappi, josta vilahdus näkyy ihan ylimmän kuvan vasemmassa ylänurkassa. 

Että sellasta. :)

maanantai 23. huhtikuuta 2012 klo 11.21 , 5 Comments