Mainostusta ja arvonta...

Juvan kansalaisopisto tarjoaa nukkekotikurssin 5.-6. toukokuuta. Olen osallistunut edelliset 2 vuotta ja kivaa on joka kerran ollut, ajellaan täältä puolen tunnin ajomatkan päästä Juvalle. Jos on mahdollista osallistua, niin suosittelen!


Tarkemmat tiedot tästä

Ja minä, jolla on aina surkea tuuri kilpailuissa, voitin Eijulin blogista palkinnon! Tästä ilahtuneena pistän pystyyn oman pikku arvonnan, johon voi osallistua kommentoimalla tähän viestiin. Aikaa on viikon loppuun asti, eli 5.2. keskiyöhön mennessä! Arvonnan palkinto on... noh, paljon pientä. ;)

Kommenttien aihe on vapaa, mutta olisiko jollain hyviä vinkkejä siitä, miten (askartelu)työpöytä pysyy siistinä? Omia tavaroitani on yritetty lajitella noin kymmeneen eri laatikkoon, mutta silti pöydälle leviää tavaroita, jotka ei oikein kuulu mihinkään... Ja on vaan niin monta laatikkoa, missä lukee "sekalaista"...

tiistai 31. tammikuuta 2012 klo 12.49 , 4 Comments

Uuni valmis

Siinä se sitten tönöttää, keskellä hökkeliä... Padassa muhii jotain... mielenkiintoista, tehty maalin ja Scenic Waterin sekoituksesta. Pienet kuplat kokeilin tehdä saippuakuplista, SW "kiipeää" kuplan reunaa pitkin ja kupla jämähtää paikoilleen. Huonoksi onneksi SW jäähtyi jo niin paljon, ettei kuplia paljon tullut.

Hiilet on maalattua hiekoituskiveä, kannu ja pannu omaa keramiikkaa, uunin luukku suklaarasian pahvia. Itse uuni Das-massaa (kivet) ja laastina oli hyvin juoksevaa savitahnaa.

maanantai 23. tammikuuta 2012 klo 15.40 , 3 Comments

Pieni projekti

...Ja vielä valmistunut sellainen. :)

 Tämä ei ehkä kaikille aukea, mutta Star Trek-fanina pienestä asti tällainen oli pakko tehdä. :)
 
Taitaa jollakin olla opiskelu kesken. :)
 Eikä mikä tahansa puteli, vaan Chateau Picard vuosikertaa 2267. :)

No niin, nyt voi taas keskittyä niihin "oikeisiin" projekteihin. :D

torstai 12. tammikuuta 2012 klo 14.16 , 1 Comment

Vihriää...

 Kukkaistutuksia mummelin mökkiin...
 Toki on hyvä olla myös rahapuu pikaisiin tarpeisiin (on muuten tonnin seteli Heikki Silvennoisen naamalla)...
Ja lopulta kaikki rehuset omalla paikallaan. :)

Eilen oli vilkas projektipäivä, tuli monta keskeneräistä juttua aloitettua. Kävin loppiaisaattona katsomassa Kansallismuseon näyttelyn ja samalla reissulla vierailin Hobboksin kirjakaupassa, jonka ystävällistä palvelua muistan lämmöllä vielä pitkään. :)

Nyt pitää vain miettiä, missä välissä saan kaikki uudet ideat toteutettua...

lauantai 7. tammikuuta 2012 klo 3.39 , 5 Comments