Nukkekodin ruokia myynnissä

Paketit 4,6 ja 8 myyty!

Paketin numeron saat esiin klikkaamalla kuvaa. Osoiterivillä (tai selaimen otsikkorivillä) on paketin numero tiedostonimenä, esim. pkt8.jpg (ensimmäinen kuva alla). 









Tässä kuvia paketeista, jotka pistän huutonettiin. Tuotteet on Kenkäveron markkinoista yli jääneitä, jotka myyn pois varastosta pyörimästä, sillä vaihdan uusiin massoihin ja uusiin tuotteisiin. :)

Jos joku tietää jonkun olevan näiden perään, niin arvostaisin kovasti puskaradion nappuloiden kääntämistä kaakkoon! :)

lauantai 26. maaliskuuta 2011 klo 14.22 , 3 Comments

Kevätinventaario


Kevätinventaarion paikka... Piti ihan tuumia, montako näitä projekteja on... :)

Yllä ja alla oleva on kaksipuolisesta kartanosta. Seinät on saatu pystyyn ja joitakin huonekaluja, mutta aika kesken on jäänyt. Odotan sitä päivää, kun kalusteita saa tätä kokoa ostettuna valmiina, tämä on kokosuhdetta 1:48.


(yllä) Pikku nukkekodin nukkekoti valmistuu hyvää vauhtia. Suhde 1:144, sama kuin aiempi roosanvärinen väkerrys.

(yllä) Hertta-tädin kahvila ja parveke on sekin jäänyt vähän vaiheeseensa. Ikkunanpokat ja seinämaali on päässyt unohtumaan, kun tulee aina kaikkee pientä eteen. :)
(yllä) Pääprojekti eli ompelijan talo... Pikkuhiljaa tuokin alkaa täyttyä. Täytynee kohtapuoliin ostaa uusi. Itseasiassa ajattelin väsätä tämän ja kaupan alle yhden ison roomboxin, josta tulisi kellari. Tämä ja kauppa 1:12.Tästä se (kai) lähti. Pikku tupa ja yläkerrassa parvi. Mittasuhde 1:24. Kaipailee vielä... jotakin. :)

Tähän vielä äskettäin valmistunut kangaskauppa, niin nukkekoteja on pikaisen laskutoimituksen jälkeen 7 kappaletta. :)

lauantai 19. maaliskuuta 2011 klo 10.08 , 3 Comments

Keittiökin alkaa näyttää jo aika viihtyisältä. Takaseinän hyllyyn sain messuilta ostetusta arkista pienennetyt ja taiteltut ruokapaketit, kaulinhylly on myös messuaarre. Ruokahylly on itse väsätty balsasta. Keittiön tuoleista en tiedä, ne tarvitsee tuunausta sopiakseen sinne paremmin. Ehkä vähän massiiviset ja kömpelösti leikatut... Tiimarin valmistuote, omat väsäyksenihän on aina täydellisiä, heh heh. :)
Nukkekodin nukkekotiin on tehnyt majansa jo haikara. Kaikkein oleellisimmastahan se aina kannattaa aloittaa! :)

torstai 17. maaliskuuta 2011 klo 15.27 , 2 Comments

Tampereen terveisiä!

Miniatyyrimessut Tampereella, ja sinnehän piti lähteä!
Mistähän sitä aloittaisi... Neljä hillopurkkia, viherkasvi ja vispilä oli samasta pöydästä, todella sympaattisen näköisiä! Pienen pieni oluttölkki oli kanssa ihan pakko saada! Hopeinen teeastiasto löytyi alakerrasta, Hertta-tädille piti ostaa uusi kassakone (tuli kotona todettua että ehkä suolataikinasta väsätty kassakone oli sittenkin paremman näköinen, mutta onpas nyt kuitenkin hommattu, eihän sitä koskaan tiedä mitä väkertää seuraavaksi...

Messuilla oli kaksi nukkekotikalusteisiin erikoistunutta yritystä, nimiä en sattunut pistämään merkille. Ne mokomat haksautti minua oransseilla aletarroilla, ja tavaraa kertyi muovipussillisen verran. Sain toki myös paljousalennusta! :) Etenkin matot olivat oivat ostokset, mutta kotona huomasin, ettei minulla ole enää paljaita lattioita. x)

Maitotölkki on läheltä katsottuna vielä lutuisempi! Tämä myyjä pistikin onnekseni myös blogilinkkinsä ostoksen mukaan, käykääpä kurkkaamassa http://nohnon-nukkekoti.vuodatus.net/ Hänellä oli myös aivan ihania bonsaipuita!

Lehtiä ja kirjoja tuli myös hamstrattua... Ostin Suuren Nukkekotikirjan (Vivienne Boulton) ja Raili Frankin Nukkekotielämää. Englantilaisia nukkekotilehtiä ostin myös...
Mukaan tarttui myös poistopöydästä muutama kaluste. Oranssi tarra -> pakko saada. :)
Sohva oikealla, pitihän se nyt tuunata muuhun kalustoon sopivaksi, vaikka kello olikin 2 aamuyöllä. Nukkiksen olohuonekin alkaa pikkuhiljaa näyttää siltä, että siellä joku asuu. :)

sunnuntai 13. maaliskuuta 2011 klo 3.54 , 1 Comment

Kevät tuli

Varhainen keväänalku innoitti päivittämään blogin ulkonäön uuteen uskoon. Näyttää hyvältä miniläppärillä, en tiedä sitten isommasta näytöstä... Kai siitä joku huomauttaa, jos kaikki ei ole kohdallaan. :)

Ei ministelyjä tällä kertaa, vuorossa on Operaatio Askartelupöydän Siivous. Että sille kertyykin kaiken maailman balsa- ja paperisilppua, langanpätkistä ja metallilanganpaloista puhumattakaan... :D

tiistai 1. maaliskuuta 2011 klo 13.15 , 1 Comment