kuvia, kuvia...


Tämä on ottanut mallia syksyllä Otavassa kasvaneesta puusta. Oli ainoa muistamani kerta, kun samassa puussa oli keltaisia ja punaisia lehtiä. :)

Eli toisin sanoen kyllä, kamera on löytänyt itselleen patterikaverit ja saan viimeinkin purettua kuvat koneelle, ja todennäköisesti napsittua muutaman luontokuvankin viikonloppuna. Näin joulun alla kun ei ole muutakaan tekemistä, niin ainakin maalaushommat saavat kerrankin huomiota... Neuleenikin valmistuvat kovaa vauhtia, mikä on hyvä asia kun mallia vedetään omasta päästä sen minkä ehditään...


Tässä muuten siskontyttöjeni mielipide Tönölän sisustuksesta. Huomatkaa kirjurikavereiden mukava meditaatioasento. :)

En tiedä näkyykö, mutta tuolla takassa näkyy pieni häivähdys tulesta.

torstai 4. joulukuuta 2008 klo 14.06 , 1 Comment

Tietokone simahti tuossa vähän aikaa sitten totaalisesti virusten nakertamana.

Maalaustyöt ovat jääneet kun on noita hirmuisia opiskelukiireitä (as if) ja digikamerastakin on parhaaksi onneksi patterit loppu, eikä uusia ole näköpiirissä. Niin aivan, seli seli... :)

Luru mokoma pisti sitten aivan upeita neuleita blogiinsa, niin minäkin kaivoin puikot naftaliinista (tai pölykoirista) ja aloin neulomaan. Piti tehdä lapaset, mutta lankaa oli sen verran paljon että sitä tuleekin nyt sitten toppi. ;)

maanantai 24. marraskuuta 2008 klo 8.37 , 0 Comments

Rannalla


Yksityiskohta uusimmasta projektista, keskeneräinen tosin (huomaa siitä, että osa maalista uupuu...) ;)

Kamerassa on myös iso liuta millefiorikuvia, mutta ne saa odottaa parempaa päivää.

keskiviikko 3. syyskuuta 2008 klo 11.56 , 1 Comment


Sain idean virkata sängylle uuden päiväpeiton. Syy siihen, miksi en tee sitä normaalielämässä on se, että siihen menee hemmetisti aikaa.

Siispä teen tuonne parvelle ompelulangasta sängyn päiväpeitteen. Ongelma on vain se, että sekä lanka että virkkuukoukku ovat 12 kertaa normaalia pienemmät, joten 6x6 cm kokoiseen päiväpeittoon menee, noh, palttiarallaa sama aika mikä täysikokoiseenkin... (...oikeasti. Sitä on tehty kolme päivää eikä peitä vielä edes tulitikkuaskia.)

Ja tuolla kamiinassa olisi tuli, jos löytäisin siihen kuuluneen patterin. Jotenkin pidin helpottavana päätöksenä ohittaa ledin sähköjärjestelmän katkaisijan, joten tulen sammuttamiseksi täytyy patteri ottaa kokonaan pois.

Eurokangas kutsuu. :)

keskiviikko 6. elokuuta 2008 klo 3.38 , 1 Comment



Kaksi edellistä kuvaa vei valokuvatilan kokonaan, eli piti pienentää huomattavasti.

Lisää valmistuneita maalaustöitä... Tämän maalauksen pilvi piti tehdä uudestaan, kun näytti enemmänkin (=täsmälleen) kuukusenmunilta. En tiedä, olenko vieläkään tyytyväinen tuohon, mutta kelpaahan tuota jo katsella. :)

tiistai 22. heinäkuuta 2008 klo 10.54 , 2 Comments



Tämä taasen on viimeisin maalausprojekti, jonka pitäisi olla valmis (oikeudet muutoksiin pidätetään...) Suht tyytyväinen olen lopputulokseen, ainakin sain runsaasti tekniikkakokemusta ja tutustuin uuteen maalimerkkiin (12 tuubia, alle neljä egeä, ei ehkä takaa laatua?)

Mutta että tuo elämänlanka on söpö, kisuista puhumattakaan. Tuo rappusella istuva muuten katsoo tuohon suuntaan ihan vahingossa, kun pensseli lipsahti. Mutta joskus tuuristaa!

Mikä tuossa alla on? Se on minun ikuisuusprojektini, kahvipöytä. Runko on "pelastettu" paikalliselta kierrätyskeskukselta ryöstöhintaan, ja tasoon on aseteltu mosaiikkipaloja. Se välilaasti vain puuttuu. :)

sunnuntai 13. heinäkuuta 2008 klo 12.36 , 2 Comments



Seinät on saatu pystyyn, rappusetkin on valmiit. Ikkunanraamit onnistui yllättävän hyvin (puhumattakaan siitä, että Erikeeperin pitovoima rappusissa epäilytti suuresti...)

Katto ja kalusteet puuttuu, mutta jo hyvin suunniteltu. :)

Isäpappa tutustutti minut muuten noihin tulitikkutöihin, miekkonen teki tuossa parikymmentä vuotta sitten näköiskopion Mikkelin tuomiokirkosta. Kokoa tuolla teoksella oli suurinpiirtein metrin verran korkeussuunnassa, joten siinä oli varmasti väkertämistä!

klo 12.29 , 2 Comments

Edistystä, edistystä! :)

Tiedän, ei ole kuvaa jota näyttää... mutta kuiteski! :)

Pieni nukkekoti alkaa edistyä. Ajattelin alkaa pienestä ja kivuta sitten haastavimpiin töihin. Nyt tekeillä on pieni kaksikerroksinen mökki, joka koostuu pienestä alakerran huoneesta ja parvesta. Kuistikin on, se todennäköisesti valmistuu ensimmäisenä. Sitten vuorossa onkin näperrysistujaiset, pitää nimittäin väkertää kaikkea pientä, siis jos joku päivä saisi edes nuo seinät pystyyn. :)

perjantai 4. heinäkuuta 2008 klo 13.26 , 1 Comment

Ensimmäinen kerta...

Ystävän yllytyksestä väkersin itselleni pystyyn blogin, johon tulevaisuudessa pistän kaiken maailman näpertely-yritykset kuvineen. Luvassa tauluja ja miniatyyriväkerryksiä, kunhan valmista tulee. :)

Niin ja valokuviakin löytyy, enimmäkseen luontokuvia. ;)

sunnuntai 15. kesäkuuta 2008 klo 9.53 , 0 Comments