Salaperäinen vieras ja muuta mukavaa...

 Mummelin salaperäinen vieras on vihdoin saapunut. Eetu-lohikäärme lehahti paikalle tuossa lauantai-iltana, mutta ressukka on matkan jäljiltä niin väsynyt, että keräilee voimia vielä jonkun aikaa.
 Mummelin mökin ikkuna-aukosta saadusta palasesta mummeli saa itselleen kukkapöydän.
Unelmamökkiinkin iski vihdoin ja viimein inspiraatio. Sitäkin on nyt hauska jatkaa, kun vihdoin tietää, mitä tekee...

Tuollainen nukensänky minulla oli joskus pienenä, tosin sitä kokoluokkaa, että siihen mahtui barbi. Tällä hetkellä se on autotallissa ja ehkä se on entisöitävä vielä joku päivä. Tuo on 1:24 ja tulossa siis unelmamökkiin.

sunnuntai 29. heinäkuuta 2012 klo 5.20 , 2 Comments

Paljon erilaista kokeilua...

 Tältä nämä ruostepurnukat nyt sitten näyttää, kerroksia taisi olla kolme...
 Kaverin kanssa tuli puheeksi väriliidut, jotka tulin ostaneeksi vähän aikaa sitten (Dolorekselta tietenkin)...
 Liidut on luomivärin näköisiä palkkeja, joita sivellään meikkisiveltimen näköisellä töpöttimellä. Liitujen kanssa niitä tuli kaksi, mutta toinen mureni alta aikayksikön, eikä toisellakaan kovin hyvin enää mene. Materiaali noissa on hyvin hienojakoista muovivaahtoa, joka siis ei kestä juuri hankausta, mutta ei hätää, halpakempparista saa monta kymmentä samanlaista sivellintä eikä hintakaan päätä huimaa. 

Alla on omppuun sivelty kyseistä liituväriä. 
(Käsi on muuten omituisessa asennossa siksi, että juuri ennen tämän kuvan ottoa keskisormi osui jiirisaksien terään omppua laatikosta etsiessäni. Oli muuten petollisen terävää sorttia, vaikka vain vähän hipaisi. Sakset on huolellisesti pidetty lukossa siitä lähtien.)

 Samaa ruosteainetta on käytetty tähän hyllyyn, kuten myös jiirisaksia. Vei vähän harjoittelua ja koko hemmetin puolimetrisen tikun listaa, ja riitti hädin tuskin tähän hyllyyn... Mur.
Miniatyyrimaalaus on myös harvinaisen hauskaa puuhaa, ja sopii hyvin meille pätkähermoisille. :)

lauantai 21. heinäkuuta 2012 klo 13.55 , 2 Comments

Taas pukkaa

 Viime viikonloppu toi taas uusia ostoksia. Kenkäveron markkinoilta löytyi uuteen projektiin mosaiikkipaloja, ompelijan taloon uudet korkkikset (sekä omiin korviin monta monta korvista!) sekä paketti Dolorekselta toi kauan himoitsemani hiiren maistissa...

Nuo korkkikset on aivan ihanat ja sopii täydellisesti olkkariin. Otin myyjältä käyntikortinkin, jotta muistan hehkuttaa, mistä ne oli ostettu, mutta lupaan löytää sen viimeistään siinä vaiheessa kun esittelen kenkiä oikealla paikallaan!
 Tänään on muutenkin ollut keskeneräisten projektien viimeistelypäivä. Vihdoin viimein sain leikattua oveen koristeen Lahdesta ostetusta aidasta. Taidan maalata sen vielä valkoiseksi, ei se mustana ole juuri minkään näköinen.
 Ja tämän päivän älyvapaa päähänpisto oli hammastikusta veistelty kissapatsas. Ajattelin tuota 1:24 taloon.
 Doloreksen paketissa oli myös Scenic Rustia ja monta metallijuttua, joihin sitä pitää kokeilla. Kokeilin sitä ensin lattiakaivon kanneksi suunnittelemaani filigraaniin (vas. puol. paljun pohjalla) mutta en saanut siitä haluamani näköistä. Uusi yritys...
Tässä tavarat juuri maalauksen jälkeen. Saas nähdä, näkyykö siveltimen jälki lopputuloksessa ja kuinka paljon se jää rassaamaan. Nyt pitää odotella kuivumista, mutta eiköhän viimeistään huomenna selviä, miten näille on käynyt.

sunnuntai 8. heinäkuuta 2012 klo 3.36 , 1 Comment