Sivussa syntynyttä...

 
Hypistelin sormissani pientä silkkipaperin palaa, yrittäen keksiä sille käyttöä. Aikani rypisteltyäni huomasin, että se alkaa näyttää märältä kankaalta! Eli siis tuumasta toimeen, vapaa sinkkiämpäri pöytään, pohjalle vähän oasista ja päälle eri värisiä rypisteltyjä silkkipaperin palasia.

Päälle kaadoin Scenic Wateria ja vielä pinnalle vähän vaahtoa. Punainen "vaate" on vielä lakattu.

Pyykkipäivä! 

lauantai 30. kesäkuuta 2012 klo 4.29 , 3 Comments

Pieniä korjauksia...

 Mummelin mökki on saatu siistittyä, ja Lahdesta tuodut tavarat paikoillaan...
 Myös yläkerta on saanut vähän lisää roinaa. Villi huhu kertoo, että hökkeliin on tulossa salaperäinen vieras, mutta mummeli ei vielä suostu kertomaan, kuka se on...
Taavetti-setä on taas saanut Eijulin arvonnasta voitetut kakkulat päähänsä. Ehkä kaupanteko onnistuu niillä nyt helpommin? Taavetin housut on myös tuunattu paremmin sopiviksi, sekä sukat on vaihtumassa oikean kokoisiksi, toinen on vielä lankarullalla. Setä on kasvattanut partaakin sitten viime näkemän.

Taavetti-setä on tästä kaikesta yhtä järkyttynyt kuin ennenkin.

perjantai 29. kesäkuuta 2012 klo 23.21 , 0 Comments

Kukas se siinä?

Hertta-tädin uusi tuttavuus saapui tänään. Koppa on tehty hammasharjan kotelosta, ja teen joku päivä siihen servetistä uuden päällisen, jotta saan niistä kolosista kaiken irti. Idea tuli, valmista piti saada, joten käytetään sitä, mitä oli.

lauantai 16. kesäkuuta 2012 klo 10.42 , 3 Comments

Ostoksia...

 Ja kyllähän minäkin ostelin yhtä jos toista... Nauhat Doloreksen pöydästä.
 Nämä ihanuudet ovat naapuripöydästä. Olin kauan etsinyt tilkkupeittoa mummelin ammeeseen, ja tuo ihana taulu istuu mainiosti ompelimoon.
 Kuva kumossa mutta haitanneeko.... Vastapäisestä pöydästä hyvin pätevät pinsetit ja aitaa, Matleenalta croissantti ja Tiinalta upea lautanen mummelin kahvipöytään!
En muista mistä pöydästä, mutta löysin mummelille ihanan kristallipallon! Kuvassa tuolla teekannun takana. Olisikohan mummeli tarttennut isomman pöydän, kun uhkaa jo olla täynnä tavaraa?

maanantai 11. kesäkuuta 2012 klo 9.49 , 1 Comment

Ihan ekaks....

Kuka tunnustaa tökkineensä näitä sormella? ;)








Ylläolevat ovat pöytään jääneitä tavaroita, jos joku noita haluaa omakseen, voipi heittää minua viestillä.

Ja vaikka ajattelin olevani ihan laput silmillä, niin tulihan sieltä ostettua yhtä ja toista... Lisää siitä huomenna kunhan saan tavarat järjestykseen.

lauantai 9. kesäkuuta 2012 klo 13.23 , 2 Comments